ÄTA GOTT!

Restauranger

Arena Kolgrill & Bar

Fräsch restaurang där den kolgrillade maten smakar som vid Medelhavet. Ett litet personligt familjeföretag. Säte i Gamla stallet, tegelhuset en bit upp på Båtvägen.

Arena Pizzeria

Känd för goda pizzor, kebab, sallader, burgare och pastarätter. Trevlig personal med stort hjärta. Säte i Gamla stallet, tegelhuset en bit upp på Båtvägen.

Bistro Gustavsberg

Mysig restaurang med mycket god mat i hjärtat av Gustavsbergs hamn. Håll ögonen öppna efter de populära musik- och temakvällarna. Granne med Porslinsmuseet.

Blå Blom

Servering utomhus eller i vårt vackra källarvalv.

Brödernas

Populära hamburgare och pizzor. Säte i anrika lokaler i det gamla Slamhuset. Viss sjöutsikt från uteserveringen. Brödernas finns även på några andra orter i Sverige.Bönor hem. Pizza på helgerna.

Kattholmen

Restaurang med hög mys- och trendfaktor med många soltimmar och sjöutsikt. Intill finns, minigolf och boulebana. Läge med många soltimmar i gamla kraftstationen.’

R’n’R

Stor terrass mot vattnet och god mat och dryck. Vissa kvällar bjuds det på livemusik som höjer temperaturen i hela hamnen.

Sabai dee

God thaimat och trevlig personal. Ligger mellan infarten till hamnen och busshållplats Vattenhjulet.

Sushibar.se

Stor sushimeny och många andra goda rätter med inspiration från det japanska köket. Adress Tyra Lundgrens väg 6, mitt i hamnen.

Tortuga Bar

Mysig, mexikanskinspirerad bar på bryggan nedanför Tornhuset. Njut av god dryck och lättare rätter.

Caféer

Café Tornhuset

Anrikt Delseliuskonditori beläget i Tornhuset. Känt för sina goda bakverk, go’fika och luncher. Fin terrass med utsikt över folk och båtar vid kajen. Uteserveringen nyttjas året om.

Café Villagatan

Ett trädgårds- och designcafé med härliga bakverk och lättluncher. Uteservering när vädret tillåter. Försäljning av växter och egentillverkade textilier.

Café Kattlådan

Café och bar samt glasskiosken Gelato al porto. (På bilden syns glasskiosken, caféet ligger runt hörnet).

Kanel & Kardemumma

Ett minikafé i butiken med samma namn. Mysigt ställe på Mariaplan, Villagatan 5.

Kersh Kafferosteri

Njut av en kopp nyrostat och nymalet kaffe med något litet sött till. Fredag–söndag serveras pizza. Lär dig nytt om bönor och rostning och köp med dig hem. Även onlinebutik. Rustik lokal på Chamottevägen.