MEDLEMSSKAP

Bedriver du verksamhet i Gustavsbergs hamn? Du har säkert hört talas om bildandet av Gustavsbergsbergs hamn Ekonomisk förening. Allt formellt är nu klart och vi är igång! Vill du vara med?

Som medlem får du:

· En gemensam organisation som värnar Hamnens intressen.

· Planering av gemensamma aktiviteter och evenemang.

· Stärkt marknadsföring på vår webbsida och i sociala medier.

· Strategier och visioner om Hamnens framtid.

· Möjlighet att påverka genom bland annat medlemsmöten.

· Nyheter om allt roligt som händer i Gustavsbergs hamn.

Vår vision

Utveckla Gustavsbergs hamn till ett ännu mer spännande och attraktivt besöksmål nationellt och internationellt, med bra klimat för företagare, föreningar och konsthantverkare.

Vad är syftet?

Vi vill öka samverkan mellan hamnens aktörer.

Driva på utvecklingen av Gustavsbergs hamn.

Värna och utveckla de kulturhistoriska värdena, konsthantverket samt kompetensen hos verksamheterna.

Sprida kunskap om hamnen och historien.

Gemensamma evenemang

Vi vill samordna aktiviteter och evenemang under hela året och skapa en levande hamn. Genom att gemensamt genomföra spännande evenemang, samordna och marknadsföra dem ökar vi antalet besökare. Målet är att utveckla hamnområdet till en ännu mer attraktiv plats. Självklart vad gäller konst och design, men också för god mat, mysiga kaféer, boende, hälsa och skönhet, båtliv och kul för barnen. Allt detta kan vi erbjuda i vår härliga, kulturhistoriska skärgårdsmiljö.

Samordnad kommunikation – tillsammans är vi starka

Vi vill skapa en gemensam kommunikationsstrategi för att förstärka alla enskilda insatser. Om vi kan länka oss samman kan vi nå ut till riktigt många. För en fungerande kommunikation är en gemensam hemsida basen, liksom aktiviteter på sociala medier. Arbetet med hemsidan pågår för fullt för att presentera möjligheterna i hamnen samt vårt kalendarium som visar kommande arrangemang.

Ökad samverkan

Samverkan är ett nyckelord. Föreningen vill både öka samverkan mellan oss som verksamhetsutövare och med andra, t ex kommunen, olika eventföretag och organisationer. Allt för att utveckla Gustavsbergs hamn på bästa sätt. Samverkan bygger på aktiva medlemmar, så vi välkomnar förslag och initiativ från alla.

Hur blir jag medlem?

Mejla din medlemsanmälan till info@gustavsbergshamn.se. Ange företagsnamn och organisationsnummer samt kontaktperson och adress så skickar vi dig en faktura.

Medlemsavgift: 300 kr, ej avdragsgill.
Serviceavgift 2021: 1500 kr (plus moms), som är avdragsgill.

Det kommer lite längre fram att komma fler tilläggstjänster man kan addera, såsom egen sida på hemsidan mm.

Välkommen!