Värmdöfestivalen 2022

Värmdöfestivalen

Värmdöfestivalen en folkfest för alla i Värmdö

Värmdöfestivalen 2022 blir en folklig fest, men med konstnärlig spets. Festivalen är öppen och tillgänglig ute på gator och torg, gratis och för alla, de som har bott här i generationer och de som just anlänt.

Här hittar du programmet

Festivalen kommer äga rum den 4 – 6 juni 2022 (med tjuvstart 3/6). Festivalen kommer ha många spelplatser runt om i centrala Gustavsberg.

Den 6 juni blir det nationaldagsceremoni i Gustavsbergs hamn med start klockan 13.00. Under nationaldagsceremonin delar Värmdö kommuns politiker ut utmärkelser och kulturstipendium och musik från bland annat Kulturskolan.

Kulturföreningens vision är att Värmdöfestivalen 2022 blir en festival i ett gränsland mellan gammalt och nytt, mellan olika kulturella och konstnärliga uttryck. En festival mellan det som är traditionellt och det som är innovativt.

Gustavsberg har en konstnärlig och kulturell historia som är vida känd och som än i dag utmärker orten. Att bygga vidare på det fundamentet och samtidigt utforska nya möjligheter utvecklar Gustavsberg och Värmdökommunen till ett attraktivt kulturellt besöksmål.

Värmdöfestivalen anordnas av Kulturföreningen i Gustavsberg på uppdrag av Värmdö kommun.

Läs mer och se programmet

Senaste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Inga kategorier