sol i motljus med gnistrande snö

Fira vintersolståndet hos Värmdö yogacenter

VARMT VÄLKOMMEN ATT, PÅ YOGISKT VIS, FIRA ÅRETS KORTASTE DAG OCH ATT DET NU VÄNDER OCH BLIR LJUSARE IGEN!

Unna dig en paus i julstöket, lämna julförberedelserna för en liten stund och njut av Vintersolståndet i kropp, sinne och själ!

Det kommer bjudas på ett skönt och välgörande Kundaliniyogapass som arbetar sig igenom hela kroppen, löser upp stress och spänningar. Det blir också en kraftfull meditation för att ytterligare stilla sinnet. Sedan är vi redo för en lång och välgörande vila till de helande vibrationerna från Gongarna.

Vibrationerna och ljudet från Gongarna hjälper oss att uppnå ett tillstånd av djup avslappning där både fysiska, mentala och själsliga blockeringar, trauman och stress kan komma fram för att lösas upp och transformeras på ett mjukt oforcerat sätt.

Denna kväll kan hjälpa oss att finna styrkan i gemenskapen. Vi njuter av den närande och kärleksfulla samhörigheten som kultiverar ljus och medvetenhet. Tillsammans kommer vi skapa energi som bär oss genom julhelgen och in i det nya året.

Innan vi går hemåt i vinterkvällen så bjuder vi på värmande äppelglögg med tilltugg.

Alla är välkomna, ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs.

Vintersolståndet infaller i år 22/12 på norra halvklotet och är årets kortaste dag. Fram till idag har mörkret sakta smugit sig närmare och påverkat livskraften både inom och utom oss. Solen har har stannat uppe allt kortare tid varje dag och längre upp i norr syns den inte alls. Vi tänder ljus och kurar ihop oss inomhus. Men nu vänder det igen – ljusare tider och pånyttfödelse kommer in och kan belysa mörkret! Nu är tid att lyfta fram det vi helst vill förtränga, se verkligheten och oss själva precis så som det är.

Tid: Torsdag 21 december kl 18.00-20.30

Pris: 550 kr

För dig med något av våra Medlemskap: 450 kr
(boka till reception@varmdoyogacenter.se)

Boka här

Senaste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Inga kategorier