Båtmässan Allt om Sjön i Gustavsberg

Allt på sjön 2023

Allt på Sjön i Gustavsberg är den största flytande båtmässan i Sverige och har funnits sedan 2011. Hit vallfärdar båtintresserade besökare i slutet av sommaren för att ta del av det allra senaste och bästa som båtbranschen har att erbjuda när det gäller segel- och motorbåtar och tillbehör.

Varje år väljer över 15 båttillverkare att förlägga sina världs- eller Sverigepremiärer till Allt på Sjön. På plats finns både svenska och internationella utställare. Allt på Sjön besöks årligen av cirka 25 000 besökare – oavsett väder och vind.

Allt på Sjöns öppettider 2023 är:
Fredag 1 september kl 10.00-18.00
Lördag 2 september kl 10.00-18.00
Söndag 3 september kl 10.00-16.00

Inträde 100 kr per person över 16 år.
Entrébiljetter kommer inom kort att kunna förköpas via Billetto eller betalas på plats under mässan.

Läs mer på alltpasjon.se

Arrangeras av Sweboat
Allt på Sjön i Gustavsberg arrangeras av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund med mål att visa upp hela branschens samlade utbud av motor- och segelbåtar, vattenskotrar och tillbehör på en plats. Mässan arrangeras i samarbete med våra partners Gustavsbergs Marincenter AB, SF Pontona AB och Värmdö Kommun.

Sweboat är båtbranschens riksförbund och har lång erfarenhet av att arrangera välbesökta och lyckade mässor för branschen. Även Marstrand Motorboat Show och Orust Sailboat show med Öppet Varv är Sweboat’s egna mässor.

Senaste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Inga kategorier